Een beginnersgids voor BDSM.

In de loop der jaren is de berichtgeving in de media over seksueel geluk steeds meer mainstream geworden en dit kan alleen maar goed zijn - vooral als het mensen in staat stelt na te denken over wat ze echt willen van intieme relaties en hoe dit te bereiken.

Een van de grootste stijgingen van interesse is in BDSM, vooral sinds de komst van het fenomeen Fifty Shades. Maar naast de toegenomen beschikbaarheid van kinky apparatuur, bestaat het risico dat je in het diepe belandt voordat je hebt vastgesteld hoe ver je echt wilt gaan.

Met dit in gedachten - en met de hulp van verschillende lieve mensen die veel meer ervaring hebben in de scene dan ik - heb ik deze gids voor beginners samengesteld. Het is erg eenvoudig en een deel ervan ligt voor de hand, maar het is allemaal belangrijk. Ik heb ook suggesties opgenomen voor items die nuttig kunnen zijn in je sexy verkenningen.

Ken jezelf.

Denk lang en hard na over wat je wel en niet wilt, en wat je zachte en harde limieten zijn ('zachte' limieten dingen die je meestal niet doet, maar misschien met voorzichtige overtuiging overweegt, terwijl 'hard' de dingen zijn die je nooit wilt doen en niet gevraagd willen worden). Laat je niet overtuigen om van gedachten te veranderen - als je besluit je grenzen te veranderen, denk er dan in je eigen tijd over na zonder externe invloeden. De enige persoon die de regels voor jou maakt, ben jij.

BDSM gaat over het verleggen van grenzen, zowel fysiek als emotioneel. U moet goed nadenken over de mogelijke effecten van verschillende activiteiten voordat u zich eraan kunt overgeven.

Ken je partner.

Daarmee bedoel ik, ken je partner heel goed en heb er vertrouwen in dat je hem impliciet kunt vertrouwen.

Als je onderdanig bent, vertrouw jezelf dan niet aan een onervaren “dom”.

Uw veiligheid kan in gevaar komen. Neem alleen deel aan BDSM-activiteiten met een partner die duidelijk weet wat hij of zij doet en absoluut uw grenzen en welzijn respecteert. Ze moeten ook de nazorg begrijpen - hoe ze u kunnen geruststellen en troosten om u te helpen bij het beheren van wat algemeen bekend staat als “sub drop”.

“Ik bracht mezelf maandenlang in paniek omdat ik constant emotioneel instabiel werd met een partner tijdens scenes. Ik dacht dat ik het was, maar de emotionele, liefdevolle en zorgzame kant miste ik gewoon.”

Als je geïnteresseerd bent in BDSM, maar geen partner hebt, overweeg dan om je bij bdsm-groepen aan te sluiten - dit zijn ontmoetingen voor gelijkgestemde mensen die puur sociaal en volledig gekleed zijn. Of lees enkele van de vele blogs die over dit onderwerp zijn geschreven.

Veiligheid staat voorop.

Veiligheid staat voorop. En dat betekent te allen tijde, zelfs als het gevaar u opwindt. Ik heb het hier over praktische veiligheid - elke situatie waarin een persoon op welke manier dan ook wordt beperkt, of dat nu met touw of tape of manchetten is, heeft een nooduitgang nodig. Bewaar een schaar, touwsnijuitrusting en / of boutensnijders op een toegankelijke plaats of gebruik alleen een set die in geval van nood kan worden gebruikt.

Ongeacht wat bepaalde bestverkochte boeken u zouden kunnen vertellen, kabelbinders zijn NOOIT acceptabel als een vorm van terughoudendheid. Sommige ervaren kinksters gebruiken ze misschien, maar er zijn zoveel risico's aan verbonden - zenuwbeschadiging, bijvoorbeeld - dat het het risico gewoon niet waard is. Dit soort dingen is waarom het zo belangrijk is om te lezen en te onderzoeken en te leren.

De ‘safety first’ regel is zelfs van toepassing ook als je alleen speelt.

Communicatie is de sleutel

Praten, praten en praten. Stel vast wat de verwachtingen van elke partner zijn. Veilige woorden hebben een goede naam: ze zijn er om u te beschermen. Als jij of je partner niet kunnen praten omdat je een prop gebruikt, moet je een handgebaar of iets dergelijks vooraf afspreken. Een persoon vertelde me dat ze een bel van een kattenhalsband vasthoudt, zodat deze als waarschuwing kan latten vallen als haar handen uit het zicht zijn, wat nogal ingenieus is.

Je hoort misschien af ​​en toe praten over subs ‘topping from the bottom’ - dit betekent letterlijk dat de zogenaamde onderdanige partner de activiteit daadwerkelijk leidt, en dus ‘topping’. Veel mensen zouden beweren dat dit een verkeerde terminologie is - een sub die hun gevoelens en behoeften communiceert, zoals ze absoluut moeten kunnen, is geen ‘topping’, ze communiceren.

Toestemming is sexy

en absoluut noodzakelijk. Zorg ervoor dat beide partners precies weten wat wel en niet mag voordat het spelen begint.

Houd controle over je eigen reacties.

Dat betekent geen geestverruimende stoffen, inclusief alcohol. Oké, zo velen van ons houden van een G&T om ons in de stemming te brengen, maar als je ronduit dronken bent, heb je geen controle over je reacties. En zat zijn terwijl je vastgebonden bent, kan inderdaad erg gevaarlijk zijn.

Neem jezelf niet te serieus. Of je nu dominant of onderdanig bent, je wordt verondersteld plezier te hebben - en dat geld uiteraard ook voor je partner. Rollenspel is geweldig, maar raak er niet zo in verstrikt dat je je gevoel voor humor verliest. Seks kan per ongeluk dom zijn, zelfs als je het serieus neemt - het helpt de spanning te verminderen als je allebei kunt lachen als iets niet helemaal lukt.

En vergeet niet dat je je verbeeldingskracht en werktuigen kunt gebruiken om ietwat ongebruikelijke methoden te bedenken om je partner te “straffen”.

Seksslaaff 36
MadamDuchess 39
matcht 38
Luciferrr 31
BuitensexLover 37
Yolaand 29
Dark_n 41
Sadisma 44
FullFantasy 37
Mastergirl 32
Rubbish 35
Dirtm1nd 37