Waarom BDSM bijzonder is.

Ieder van ons heeft wel eens donkere uren, en voor degenen onder ons die neigen naar BDSM, kunnen deze uren gedachten bevatten waarin we wensten dat we een andere neiging hadden.

BDSM kan een grote verrijking zijn . Maar het kan het leven ook ingewikkelder maken. Mensen die misschien een perfecte partner lijken, zijn uitgesloten omdat ze niets speciaals en belangrijks met je delen.

Datingportals waar je veel interessante mensen kunt ontmoeten, zijn moeilijk omdat het probleem altijd om de volgende hoek ligt: ​​“Hoe leg ik hem of haar uit waar ik zin in heb en zal het nog steeds werken?”

Het alternatief hiervoor zou dan zijn om het zonder te doen. Ook niets dat je doet juichen. Wie wil een seksuele aantrekkingskracht opgeven die belangrijk voor hem is? En misschien op de lange termijn?

Zoals ik al zei, er zijn donkere uren. Zo is het nu eenmaal en het overkomt alle mensen op de een of andere manier.

Tijd om te onthouden wat er goed is aan het leuk vinden van BDSM en het hebben van deze neiging.

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende, als iemand van BDSM houdt, is het gewoon goed om zo te leven, zichzelf zo te kunnen presenteren en geaccepteerd te worden zoals hij is. Niet hoeven verbergen. Om te ervaren wat jou boeit en daar niet op veroordeeld te worden, maar juist om begrepen te worden.

Dit is niet iets dat op de een of andere manier exclusief is voor BDSM. Het raakt alle mensen die geaccepteerd worden zoals ze zijn. Of het nu gaat om je eigen geslacht, het hebben van een fetisj of gewoonweg een vervulde seksualiteit beleven met een geschikte partner.

Wat ik keer op keer hoor als ik mensen ontmoet, van wie sommigen tientallen jaren ervaring hebben in vanilla-relaties, is dat BDSM blijkbaar een neiging is waarin er meer openheid en meer communicatie is. Ik vind het lastig om zelf iets te zeggen. Ik heb nooit een puur standaardrelatie gehad en communicatie heeft altijd de kern van mijn relaties gevormd. Maar blijkbaar praten mensen in BDSM-relaties steeds opener over behoeften, verlangens en fantasieën.

Misschien kunnen jullie lezers mij hier meer over vertellen als jullie vergelijkingsmogelijkheden hebben. Maar als dat het geval is, dan zou dat echt iets moois zijn, dat ons een duidelijk pluspunt zou opleveren in BDSM.

Iets dat ik in de loop der jaren steeds meer ben gaan waarderen, is de mate waarin twee mensen zich openstellen en zich aan elkaar openbaren terwijl ze elkaar leren kennen en een BDSM-relatie beginnen.

Soms vertellen mensen elkaar dingen die hun beste vrienden, familie en eerdere sexpartners niet weten. Dingen die sociale taboes schenden en waarvan ze soms dachten dat ze nooit iemand zouden vinden die het zou begrijpen. Plotseling is daar deze tape. Dit begrip. Je wordt een wederzijdse geheimbewaarder en er ontstaat snel een vertrouwdheid. Alsof twee zielen elkaar hadden herkend.

Dit is een diep en heel mooi gevoel dat ik altijd associeer met BDSM en waarvan mensen met wie ik heb gesproken mij hebben verteld dat ze dit zelden of nooit in andere relaties hebben ervaren. Dat zou dus ook een punt zijn waarop we tegen onszelf kunnen zeggen: het is iets geweldigs om van BDSM te houden. Het verrijkt ons.

Zoals je hebt gemerkt, mikte ik niet op hete seksuele ervaringen en orgasmes. Mijn doel is om argumenten en stof tot nadenken te bieden voor die momenten waarop alles weer misgaat. De zwerm woont wederom 800 kilometer verderop of “slechts” 300 kilometer, maar ze worden uiteraard meegenomen.

Op deze momenten hebben we allemaal een herinnering nodig dat BDSM een verrijking in ons leven is en geen vreemde vloek. Maar misschien kun je iets anders bedenken om anderen op te vrolijken? Omdat we allemaal deze donkere uren kennen.

Latexiloveit 29
RealRealDoll 25
FullFantasy 37
onderdanigHihi 49
RubberDoll 28
Anale_Inspectie 31
NederigGenot 27
meestyeresXL 37
Miloe2 34
Wish 34
NoPainNoGain 31
k03k03k 49