Creatieve straffen!

We kennen allemaal deze of soortgelijke advertentie. En ze laat doorschemeren dat als je haar instructies niet opvolgt, je zwaar "gestraft" zult worden door de boze vrouw. Dit is hoeveel mensen BDSM of SM in hun ogen zien: leerzweep, een klap ermee.

Een cliché . En het is ook een cliché dat straffen altijd wordt gelijkgesteld met pijn of specifiek met slaag . Een die ook wijdverspreid is onder mensen die BDSM leven.

Het is duidelijk dat niet iedereen graag speelt met regels, taken, gehoorzaamheid en straffen. Maar voor degenen die het leuk vinden, er komt een tijd dat je moet straffen om consistent te blijve . En dan kunnen veel mensen aan niets anders denken dan toe te slaan. Dat zou best een beproefde methode kunnen zijn. Het kan.

Maar wat als dat saai wordt? Of wat als sub masochistisch is en bijvoorbeeld van spanking houdt? Als je consistent wilt blijven met het onderwerp, dan kan een straf niet bestaan ​​uit iets dat de sub eigenlijk leuk vindt. Het resultaat zou zijn dat sub opzettelijk regels overtreedt om "gestraft" te worden. En dan wordt het uiterlijk absurd. Dan kun je het er meteen mee eens zijn: " Alsjeblieft spank my ass ".

Straffen kunnen en mogen dus niet alleen bestaan ​​uit pijn of slaan. Maar wat dan?

Hetzelfde geldt als altijd: wees creatief. Omdat straf alles kan zijn dat pijn doet. En het hoeft geen fysieke pijn te zijn. Integendeel. De andere pijn is vaak veel effectiever. En de straf zou moeten werken. Anders, zoals ik al zei, kun je ze hetzelfde laten.

Om nog een levendig voorbeeld te geven: als je te hard rijdt of als het stoplicht op rood staat, kan je rijbewijs al snel een maand kwijt zijn. Het doet pijn en dat zou moeten. Het zou ervoor moeten zorgen dat je stopt bij het volgende rode licht. Dit is het leereffect. En zo zouden de straffen in BDSM moeten werken.

Maar wat doet pijn? Nou, dat is heel individueel. En zo moet je straffen. Straf zoveel dat het de Sub pijn doet. Niemand, jij niet, geen sub van tien jaar geleden. Wees creatief en vind dingen die Sub heel specifiek raken,

Er zijn geen grenzen aan de verbeelding. Alleen jij stelt de grenzen als je met elkaar afspreekt dat bepaalde zaken taboe zijn.

En nu waar jullie allemaal op wachten: Voorbeelden!

Dus een paar mogelijke straffen, altijd op voorwaarde dat het geen afgesproken taboes schendt. Bijvoorbeeld omdat je sommige levensgebieden wilt uitsluiten van BDSM.

  • 's Nachts niet in bed mogen slapen, maar op de grond ervoor.
  • Mag niet naar buiten.
  • Uitgaan, maar geen alcohol drinken.
  • Geen toetje.
  • Eet de ontbijtmuesli niet aan tafel, maar eet het uit een schaaltje onder tafel.
  • Avonden samen op de grond moeten zitten in plaats van op de bank.
  • Niet mogen scheren en/of intiem wassen.
  • Verbod op het uitoefenen van de hobby.
  • Netflix-verbod.
  • orgasme verbod.

Bij alle bans kan de duur natuurlijk variëren.

Welke van deze voorbeelden effect heeft en welke niet, hangt sterk af van de betrokkenen. Het mag slechts een voorbeeld zijn. Vorm uw eigen mening. Iets wat een sub pijn doet en doet wat straffen behoren te doen: de volgende keer hou ik me aan de regel.

Heb je eigen ideeën? Dingen die je gebruikt als straf of straffen die je raken waar het pijn doet? Probeer ze gerust een keer uit...

Kushi 32
Donnadon 33
GagMelinda 29
SmokeMe 27
Introduce_Me 32
MadamDuchess 39
Sadisma 44
PirahnaMiss 29
WhipLover 31
Ingebonden 29
Lissaatje 36
Jouka 43