Bondage voor beginners - tips

Bondagespellen worden steeds populairder. Geen wonder, een beetje bondage kan tenslotte zeker opwinding in het seksleven brengen. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden, vooral voor beginners.

Erotische bondagespelletjes zijn voor veel koppels een serieus alternatief in bed, niet in de laatste plaats sinds het wereldwijde succes van "50 Shades of Grey". Steeds meer beginners zijn geïnteresseerd in bondage. Maar om echt van de bondagespellen te genieten, moet je de juiste voorbereidingen treffen en bepaalde regels volgen.

We geven je alle tips en no-go's over dit onderwerp:

Voorbereiding. Het spreekt voor zich dat bondage spelletjes niets zijn zonder wederzijds vertrouwen. Nou, dat hadden we moeten ophelderen. Het zou voor jou dus geen probleem moeten zijn om vooraf je voorkeuren en eventuele zorgen te bespreken, zodat vervelende situaties later kunnen worden uitgesloten. Heel belangrijk: spreek een codewoord af dat je sexpartner signaleert wanneer hij je grens heeft overschreden en moet stoppen.

Bondagespellen: sjaals en omslagdoeken voor beginners.

We kunnen ook meteen een mythe ophelderen: handboeien zijn eerlijk gezegd niet erg geschikt voor bondagespellen omdat ze oncomfortabel zijn en alleen op de lange termijn pijnlijk, maar als je het leuk vindt... 

Beter voor beginners: sjaals en doeken, maar alleen gemaakt van zijde of katoen, nylon is te moeilijk om te knippen. Je kunt later altijd een set kopen als je het leuk vindt.

Belangrijk: Houd voor noodgevallen altijd een schaar bij de hand, zodat u de boeien snel kunt losmaken.

Technieken:

In het begin moeten beginners zich beperken tot handboeien. Ook kan een blinddoek een extra stimulans geven omdat de aanraking intensiever wordt waargenomen. Het is belangrijk dat het dominante deel van tijd tot tijd pauzeert om de lust van de partner langzaam maar zeker te vergroten totdat hij smeekt om elke volgende handdruk en elke volgende kus. Sexspeeltjes zijn ook prima, bijvoorbeeld een vibrator.

Zeker niet doen!

Bind onder geen enkele omstandigheid iets om je nek als je niet het risico wilt lopen te stikken voor wat goede sex. Ook gags kunnen gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat u zich aan het afgesproken codewoord houdt, en laat de vastgebonden partner niet alleen in de kamer, want pure paniek zorgt niet voor extra opwinding tijdens het vrijen.

Kinkygirl09 32
AnalVirgin 39
Tortje 32
HakjesMSs 34
DameRood 33
Reisa 25
masterex 37
CaptainDaisy 33
GagMelinda 29
lakleer 28
Mastergirl 32
eefke 52